2.1.2016. 17:01
0
Mostar i dalje "spava" nakon novogodišnje noći
Drugog dana nove, 2016. godine Mostar još uvijek spava nakon novogodišnje euforije. Da Mostarci i Mostarke odmaraju u svojim domovima i obiteljskom okruženju najbolji je pokazatelj pustoši koja vlada gradom, javlja Anadolu Agency (AA).

Na ulicama Mostara je tijekom današnjeg dana prava rijetkost vidjeti polaznika, čak i u onim najfrekventnijim dijelovima grada.

Iako su ugostiteljski objekti uvelike otvoreni, u njih danas rijetko tko zalazi. U Feićevoj ulici i na Rondou otvorne su terase ispred ugostiteljskih objekata gdje se redovito traži mjesto više za kafu na suncu, ali danas su gotovo sve potpuno prazne.

Ništa življe nije ni u trgovačkim radnjama, a za ekipa Anadolu Agency (AA), priznali su trgovci, danas se dolazi samo po ono najnužnije.

Najveći park Zrinjevac koji je redovito za vrijeme praznika ispunjen dječjom grajom, u današnjoj je pustoši potpuno utihnuo, kao i gradska igralištima, koja su potpuno prazna.

Čak ni na gradskoj šetnici, koja je omiljena pješačka zona svih generacija, ekipa Anadou Agency (AA), prilikom današnjeg obilaska Mostara nije nikoga susrela.

Također, na Španjolskom trgu i Musali, koji su odavno omiljena mjesta susreta, danas nismo zabilježili nikakva druženja.

(Anadolu Agency)

Mostar
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.