5.2.2016. 20:56
0
Italija najbolja turistička destinacija Mediterana i jugoistočne Evrope
Italija je najbolja turistička destinacija Mediterana i jugoistočne Evrope prema odluci Međunarodnog centra za razvoj i unapređenje ugostiteljstva i turizma jugoistočne Evrope ''Sacen international''.
Ta država je dobitnica priznanja "Zlatno turističko srce Mediterana i jugoistočne Evrope'', koja će joj biti dodijeljena krajem aprila ove godine, a u sklopu turističke akcije ''Birajmo najuspješnije u turizmu Mediterana i jugoistočne Europe 2015''.

U sklopu te akcije Španija je dobila priznanje ''Šampion ljetnjeg turizma'', Francuska ''Šampion zimskog turizma'',  Mađarska ''Šampion zdrastvenog turizma'', Beograd ''Šampion sporskog turizma'', Beč- Austrija ''Šampion kulturnog turizma'', Ljubljana - Slovenija ''Šampion kontinetalnog turizma''.

Hotelijerski fakultet iz Opatije, Hrvatska, dobio je priznanje ''Najboljolji fakultet Mediterana i jugoistočne Evrope'', Banja Luka, BiH (RS) dobitnik je priznanja ''Zlatna čaša gostoljublja'', dok su Biljanini izvori, Ohrid - Makedonija dobitnik priznanja ''Najbolji restoran Mediterana i jugoistočne Evrope''.

Dobitnik priznanja ''Zlatno turističko pero - turistički reporter'' je Perica Đaković iz Herceg Novog, saopćeno je iz ''Sacen internationala''.

(Fena)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.