19.3.2016. 12:50
1
Umjesto na bh. planinama Bosanci i Hercegovci „zimuju“ na plažama Maldiva, Rio de Janeira, Dubaija
Posljednjih godina turističke agencije u BiH u svoju ponudu uvrstile su i neke od egzotičnih zemalja kao što su Maldivi, Kuba, Dubai, Brazil (Rio de Janeiro), a interes među bh. građanima barem onih sa dubljim džepom postoji, piše bh. novinska agencija Patria.

Pravila više nema, pa su tako ove destinacije aktuelne i u zimskom periodu, a umjesto boravka na planinama, bh. građani „zimuju“ na plažama pod suncem.  

Za sedmodnevni boravak na Maldivima u hotelu sa četiri zvjezdice platit ćete po osobi skoro 3.000 KM, a sve dodatne usluge povećavaju cijenu osnovnog aranžmana.

Za osam dana provedenih u Dubaiju platit ćete 1.000 KM.

Osmodnevni aranžman u Rio de Janeiru (noćenje s doručkom) u hotelu sa četiri zvjezdice platit ćete po osobi 2.100 KM. Jedna od najpoznatijih svjetskih plaža Kopakabana puna je turista iz cijelog svijeta, a najveći broj Bosanaca i Hercegovaca Rio je posjetio za vrijeme Svjetskog prvenstva u fudbalu 2014. godine.

(NAP)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.