10.4.2016. 17:26
0
Ne morate mnogo razmišljati gdje ovog ljeta na odmor, evo prijedloga
Malo ko nije čuo za njega, a svi bi željeli da ga posjete – Bali!
Iza imena ostrva kriju se laskavi opisi poput „Jutro svijeta“, „Ostrvo bogova“ i „Posljednji raj na zemlji“. A da djeluje rajski pomaže mu odlična lokacija – smješten u predjelu ekvatora sa stotinama kilometara dugim pješčanim plažama i velikim talasima, Bali predstavlja mamac za sve hedoniste, ljubitelje prirode i eksremnog sporta, piše Muški portal.

U unutrašnjosti ostrva susrest ćete se sa pješčanim poljima, riječnim brzacima, vulkanskim kraterima, pećinama i tropskim šumama u kojima živi oko 280 vrsta ptica čija pjesma, u kombinaciji sa mirisima ostrva, čini da se na Baliju stvarno osjećamo kao na ostvu Bogova.
(Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.