26.4.2016. 16:59
0
Bosanske piramide među top 10 najjačih energetskih centara svijeta
Prema ocjeni većeg broja čitalaca portala, među najjačim svjetskim energetskim centrima se nalazi i Bosanska dolina piramida. Razlozi za to su izuzetna starost kompleksa piramida u Visokom, podzemni tuneli i prostorije, energetski živa voda i ljekovite komore

Web portal gostica.com je objavio listu deset svjetskih spiritualnih centara s najjačom energijom.

Na listi se nalaze redom UNESCO zaštićene lokacije kao što su Maču Pikču u Peruu, Uskršnji otok u Čileu, Stonehenge u Velikoj Britaniji i Berat u Albaniji.

Tu su i piramidalna planina Kilas u Tibetu, Belintas u Bugarskoj, plato Uluru u Australiji, arhipelag Socotra u Indijskom oceanu i Rila jezera u Bugarskoj.

Prema ocjeni većeg broja čitalaca portala, među najjačim svjetskim energetskim centrima se nalazi i Bosanska dolina piramida. Razlozi za to su izuzetna starost kompleksa piramida u Visokom, podzemni tuneli i prostorije, energetski živa voda i ljekovite komore.

U pojašnjenju se navodi i da ove piramide potiču iz vremena prije neolita te da su starije od egipatskih. Ispod piramida pronađene su podzemne prostorije i jezero sa izuzetno čistom vodom bez bakterija, algi, gljiva, mikroorganizama, mahovine ili blata.

U zaključku se navodi da su ove vode stoga vrlo ljekovite, te da regenerišu i čiste tijelo.

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.