1.5.2016. 16:00
0
Karbonski koferi Rolls Roycea su iste cijene kao i novi Passat
Visoka moda, posebno kad su u pitanju tzv lifestyle dodaci, Rolls Royceu nisu strani. Najnoviji visoko stilizirani set za prtljagu nosi prestižni potpis iza kojeg se kriju najkvalitetniji materijali i vrhunska izrada. Set kofera i torbi dolazi u kombinaciji koja ukupnim dimenzijama u potpunosti ispunjava prtljažnik modela Wraith, inače najsnažnijeg modela u povijesti ove slavne tvrtke.

Dizajn kolekcije potpisuje Michael Bryden i RR-ov kućni dizajnerski studio vođen Gilesom Taylorom, a čine ga dva kofera, tri torbe i jedna torba za odijelo. Konačan izgled moguće je dodatno individualizirati po želji kupca, naravno uz doplatu. 


 
U Rolls Royceu su krajnje ozbiljno pristupili osmišljavanju nove kolekcije, pa su tako u razvoju konsultovali sa osobljem brojnih eminentnih hotela, a pažnja je posvećena raspodjeli masa, osjećaju dodira sa ručkom i pouzdanom funkcioniranju mehanizma zatvaranja, prenosi index.hr. 


 
U svakom slučaju ovaj luksuz znat će dobro naplatiti. Cijena cijelog seta za europske kupce je 28.984 EUR. Za utjehu recimo i kako je moguća pojedinačna kupovina. 


Anesa Agović
 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.