31.10.2016. 10:48
0
Dubai: Otvoren Legoland, dio najvećeg zabavnog parka na Bliskom Istoku
Ogromni kompleks zabavnih parkova u pustinji južno od Dubaija otvorio je danas svoj prvi park Legoland, prenosi Anadolu Agency (AA).

Legoland je najveći dio projekta "Dubai Parks & Resorts" u okviru širenja prijestolnice Emirata Duabija na južnu stranu. 

Nakon Legolanda slijedi otvorenje kompleksa za kojeg se vjeruje da će biti najveći zabavni, integrisani i tematski park na Bliskom Istoku. 

Ranije je najavljeno da će "Dubai Parks and Resorts" biti mega rekreativna i zabavna destinacija, sa tri kombinovana tematska parka, vodenim parkom te hotelom sa četiri zvjezdice za čiji će kompletan obilzaka biti potrebno nekoliko dana.

Svi zainteresovani već mogu putem interneta kupiti svoju godišnju propusnicu za Park koja košta 620 eura. 

Cilj je od Dubaija, grada luksuza i raskoši, osim poslovnog centra stvoriti i nezaobilazno turističko mjesto.

(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.