3.3.2017. 16:05
0
Avantur pokreće proljetnu akciju čišćenja bosanskohercegovačkih planina
Udruženje za podršku i razvoj sportskog turizma Avantur iz Sarajeva pokreće akciju čišćenja bosanskohercegovačkih planina. Akcija nosi naziv 'oČistimo planine – oČistimo prirodu'.

Direktor Udruženja Muamer Drugovac rekao je da je akcija neformalna, provodit će se na više lokacija na području Bosne i Hercegovine, u različitim terminima tokom mjeseca marta.

- Kod građana želimo razvijati osjećaj da su prirodna bogatstva Bosne i Hercegovine važna za sve nas. Ona su važan ekonomski potencijal naše zemlje – rekao je Drugovac.

- Svaki građanin BiH može dati doprinos akciji. Svako od nas može očistiti barem dio sredine u kojoj živi. I najmanja pomoć je dobrodošla prirodi. Svaka kesa koju ubacimo u korpu za smeće pomoći će prirodi – dodao je Drugovac.

Tok kampanje možete pratiti na Facebook stranici Udruženja Avantur, piše Patria. 

(NAP/Merima Druškić)

Avantur
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.