9.3.2017. 22:20
0
U Berlinu predstavljena crnogorska turistička ponuda
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena je na najvećoj turističkoj berzi u Evropi "ITB 2017" u Berlinu koja traje do 12. marta.

Iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore saopšteno je da je konferenciji pod nazivom "Crna Gora - uvijek drugačija", koja je održana drugog dana sajma, prisustvovalo tridesetak novinara iz NJemačke, Švajcarske i Austrije. 

Direktor crnogorske Nacionalne turističke organizacije Željka Radak Kukavičić istakla je da je Crna Gora, uvođenjem novih avio-linija koje realizuju kompanije "Rajner" i "Viz er", unaprijedila dostupnost, čime se otvara mogućnost da još više turista iz NJemačke posjeti i otkrije Crnu Goru. 

U saopštenju se dodaje da je Kukavičićeva predstavila investicioni ambijent u Crnoj Gori sa fokusom na povoljnosti u dijelu razvoja hotelskih kapaciteta, kao i turističku ponudu sa posebnim akcentom na aktivan odmor i kulturne vrijednosti. 

Ona je sa predstavnicima turističkih operatora Britanije i Skandinavije razgovarala o zajedničkim marketing aktivnostima na tim tržištima. 

Tokom ITB sajma, u okviru međunarodnog takmičenja "Kapija zlatnog grada 2017", promotivnom spotu "Crna Gora - uvijek drugačija" dodijeljena je druga nagrada u kategoriji za destinacije. 

Prema podacima turističkih agencija, interesovanje njemačkih turista za Crnu Goru i dalje raste. 

Prema zvaničnim statističkim podacima, Crnu Goru je tokom 2016. godine posjetilo 50.577 turista iz NJemačke, što je za 2,62 odsto više u odnosu na isti period prošle godine. 

(SRNA/Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.