30.12.2018. 16:04
0
Počelo skijanje na Rostovu: Dobre staze, noćno skijanje, na stazi dostupan Wi-Fi
Ski centar Rostovo, udaljen 12 kilometara od Bugojna, od jutros je otvoren za skijaše.

Dva ski lifta, dužine 1,5 km, noćno skijanje, etno selo, spoj tradicionalne i moderne ugostiteljske ponude, zabava i brojni drugi turistički sadržaji odlikuju Ski centar Rostovo, koji je idealan za početnike i rekreativce, naveli su u Turističkoj zajednici Srednjobosanske županije (SBŽ).

- Skijaški centar Rostovo izuzetan je turistički potencijal i ima sve tehničke uvjete koje moderna skijališta zahtijevaju. Staze se zasnježuju, noćno skijanje je osigurano, a na stazi je dostupan i Wi-Fi - kazao je Feni direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević.

Kako je kazao, staze na Rostovu su blage te izvrsne za skijaše sa manje skijaškog iskustva, dok veliku zainteresiranost za ovaj ski centar, osim domaćih, pokazuju i gosti iz Hrvatske.

- Ovaj ski centar može se pohvaliti da ga pohode najmlađi skijaši, koji na ovoj zimskoj destinaciji rade svoje prve skijaške "korake" - naglasio je Matošević.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.