27.1.2019. 9:25
1
Grad Sarajevo danas organizira zimsku zabavu na Trebeviću: Evo za koje kategorije je karta za žičaru samo tri KM do prvog marta
FOTO: Source.ba / Arhiva
Zimsku zabavu uz sankanje na uređenom sankalištu, tople napitke, kreativne radionice i igre za najmlađe te muzički program danas će na Trebeviću organizirati Grad Sarajevo i Javno preduzeće "Sarajevo" d.o.o.

- Pod motom "Trebević se budi, sankajmo zajedno" manifestacija će biti održana na platou Vidikovac nedaleko od dolazne stanice Trebevićke žičare u periodu od 11 do 14.30 sati. Svi oni koji na zabavu dođu Trebevićkom žičarom mogu dobiti besplatno sanke na revers - saopćili su organizatori, koji su pripremili sankalište za najmlađe, ali i za odrasle koji mogu uživati u najboljem okruženju za zimske radosti i čist planinski zrak.

Specijalni gosti na zabavi bit će maskote Groodvy i Vučko, a za muzički program će biti zaduženi popularni Laka&Mirela, te DJ.

JP "Sarajevo" d.o.o. podsjeća da je u toku akcija u kojoj su cijene učenicima, studentima, penzionerima i osobama starijim od 65 godina iz BiH upola jeftinije. Sve do prvog marta naredne godine, ove kategorije stanovništva mogu kupiti povratnu kartu za Žičaru po cijeni od tri KM.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.