7.11.2022. 16:27
0
Zakasnila na let, pa divljala: Pesnicama udarala radnicu i izazvala haos
Društvenim mrežama širi se snimak na kojem se vidi kako žena, koja je svojom krivicom zakasnila na let, lomi sve pred sobom na aerodromu i fizički nasrće na radnicu koja radi na šalteru za čekiranje.

Žena pesnicom udara službenicu „Emiratesa“ na međunarodnom aerodromu Meksiko City. Ljudi oko nje pokušavaju da je obuzdaju i smire situaciju, ali ona iz sekunde u sekundu postaje sve agresivnija.

Počinje da baca stvari sa pulta, a u jednom trenutku je pokušala da gađa kompjuter koferom, pri čemu su joj iz njega ispale sve stvari.

Snimak se u tom trenutku završava, a svjedoci kažu da ovde incident nije završen. Naime žena se potom popela na šalter za prijavu leta i počela da plače.

Na kraju je po nju došao radnik iz obezbjeđenja, koji ju je zadržao do dolaska policije koja ju je odvela u pritvor.



Avio-kompanija „Emirates“ potvrdila je napad nakon što je žena pokušala da se prijavi na let kasno i sa isteklim pasošem.

Kako je ovaj snimak postao viralan, komentarisao ga je veliki broj ljudi. Neki od njih, koji tvrde da su upućeni u situaciju, kažu da žena sa snimka, pored toga što je kasnila na let, nije imala ni važeći pasoš.

Drugi tvrde da se zapravo radi o metalno bolesnoj osobi i da je ponašanje policije bilo neprimjereno.


(Admir O.)

 

 
AvionLet
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.