17.11.2015. 18:35
0
Vučić: Migrant iz Preševa nije imao istu putovnicu kao terorista
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije točno da je jedan migrant u Preševu imao putovnicu s istim podacima kao i jedan od terorista koji je izveo napad u Parizu, prenosi Tanjug.

 "To nije bila ista putovnica, u njoj nisu bili isti podaci", rekao je Vučić novinarima upitan o pisanju medija da je jedan migrant uhićen u Preševu, jer je navodno imao istu putovnicu kao terorista.

 Inozemni mediji, među kojima i britanski Guardian, pisali su da je jedan migrant uhićen u Preševu, a da su u njegovoj putovnici bili navedeni isto ime i podaci, a drugačija fotografija od one u putovnici teroriste.

 Francuska policija je našla sirijsku putovnicu u blizini tijela teroriste koji je izveo napad ispred stadiona u Parizu, a, kako su prenijeli mediji, riječ je o osobi koja je 7. listopada registrirana u Preševu, a potom prošlao kroz Srbiju i Hrvatsku. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.