27.11.2015. 19:46
0
Mladi bračni par i dalje u indukovanoj komi nakon požara u porodičnoj kući
Doktori KBC Rijeka i dalje se bore za život mladog bračnog para koji je teško stradao u utorak ujutru u požaru u porodičnoj kući u Karinu Gornjem kod Obrovca, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Sa teškim opekotinama drugog i trećeg stepena, 26-godišnji Pero i šest godina mlađa Antigona Kajtazi, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, su nakon stabilizacije u zadarskoj bolnici, gdje su i uvedeni u indukovanu komu, hitno prebačeni u KBC u Rijeci. 

Požar je juče oko osam sati buknuo u dnevnom boravku kuće, gdje je 20-godišnjakinja spavala. Vatra je navodno zbog varničenja električnih instalacija prvo zapalila stol pored zida. Antigona je u kući bila sama jer je njen suprug u to vrijeme bio na poslu u porodičnoj pekari u Karinu.

Komšije su ga pozvale pošto su vidjele dim kako dolazi iz kuće. Uz njihovu pomoć, preko merdevina, iznio je suprugu koja je bila u nesvijesti, a i sam je tom prilikom zadobio teške opekotine. Policija istražuje uzroke požara.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.