29.11.2015. 8:34
0
Pretučena kćerka srbijanske glumice, momak joj slomio nos
Sara Bradić, kćerka glumice Nade Blam, objavila je na svom Facebook profilu da je pretučena u jednom beogradskom noćnom klubu, a svoju priču odlučila je da podijeli baš na Dan borbe protiv nasilja nad ženama 25. novembra, prenosi beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

- Dečko koji me je uznemiravao i vrijeđao, a kojeg sam „oduvala“, počupao me je za kosu i ja sam ga zalila pićem i otišla. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i polomio mi nos na tri mjesta. U petak sam cijeli dan bila u bolnici i u policiji - napisala je Sara.

Ona je dodala da je tužila napadača i da obezbjeđenje koje je trebalo da pozove policiju to nije uradilo iako su vidjeli šta se dešava. Čak je navela da ju je muškarac iz obezbjeđenja zamolio da napusti lokal poslije incidenta jer je vidio kada je napadača polila pićem.

Ona je takođe saopćila da je odlučila da pokrene akciju koju će, kako je navela, podržati mnogo ljudi.

- Pred ovakvim divljaštvom se ne smije okretati glava. Nadam se da mogu da računam na vašu podršku. Srdačan pozdrav svima - napisala je Sara na Facebooku.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.