20.12.2015. 9:07
0
Horor u Srbiji: Nataliju raskomadali pacovi u njenom krevetu
Nataliju Nikolić (72), iz Velikog Izvora kod Zaječara, koja je u petak uvečer pronađena raskomadana u svojoj kući, pojeli su pacovi i njeni kućni ljubimci – psi i mačke. Pretpostavlja se da je Natalija umrla prirodnom srmrću, a da su je ove životinje raskomadale kada su ostale bez hrane kajom ih je ona hranila.

Tijelo nesrećne žene, raskomadano do neprepoznatljivosti, pronašao je njen nevjenčani suprug. On je došao u njenu porodičnu kuću, gdje je voljela da boravi, da provjeri šta se dešava sa njom s obzirom na to da se nije javljala.

Komšije nesretne starice kažu da je ona sa njim živela u Zaječaru, ali da je često dolazila u porodičnu kuću u Šantalova sela.

– Vidio sam je prije nekoliko dana kako prikuplja drva i hrani živinu. Čuo sam da ju je nevjenčani suprug pronašao mrtvu i raskomadanu, što su vjerovatno učinili njeni kućni ljubimci s kojima se najčešće i skoro jedino družila – kaže jedan od njenih komšija za Kurir.

Natalija je, kažu mještani, imala kuću u Zaječaru, na Šljivarskom putu.

– Živjela je sa jednim čovekom u neformalnom braku, ali je više voljela da boravi u svojoj kući, u zaseoku Šantalova sela, koja je bez struje i vode. Do nje se može doći samo terenskim vozilom. Nije se družila sa komšijama a vrijeme je najradije provodila sa psima i mačkama – pričaju mještani.

Oni pričaju da pretpostavlja i veruje da je Nataliji pozlilo i da se onesvestila, a da je smrt nastupila nekoliko dana prije nego što je pronađena.

– Iako ih je takoreći do juče hranila, psi i mačke pošto nisu mogli da izađu iz kuće, počeli su najprije da traže hranu po prostoriji. Kad je hrana nestala nastao je horor. Tijelo su ubrzo napali i pacovi. Oni su, očito, imali dovoljno vremena da leš rastrgnu i komade obore s kreveta na pod. Bio je to stravičan prizor. Ruke su joj bile odvojene od tijela, oči iskopane, lobanja oglodana, utroba proburažena… Niko ne zna koliko je sve to trajalo dok nije došao Natalijin nevenčani suprug da vidi šta je sa njom, jer se nije javljala na telefon.

Ostaci Natalijinog tijela poslati su na obdukciju u Institu za sudsku medicinu.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.