28.12.2015. 19:39
0
Steven Seagal kitio jelku u Novom Sadu
Majstor aikidoa, poznati holivudski glumac Steven Seagal posetio je danas Novi Sad gdje ga je u Gradskoj kući primio gradonačelnik Miloš Vučević.

Sigal, koji je ovogodišnji laureat nagrade za dobročinstvo i humanitarni rad Fondacije "Braća Karić" i u poseti je Srbiji kao ambasador Fondacije "Umetnost, sloboda, snaga", a tokom kratke posete vojvođanskom glavnom gradu, u pratnji gradonačelnika, prošetao se centrog grada i zajedno sa decom kitio jelku na rekonstruisanom Trgu Republike, javlja Anadolu Agency.

Gradonačelnik je Stivenu Sigalu, kao i Simonu de Kariću koji je u ime Fondacije došao zajedno s njim u Novi Sad, poželeo srdačnu dobrodošlicu. Sigal je na sastanku u Gradskoj kući rekao da mu je veliko zadovolјstvo što je u Novom Sadu, jer je u prethodnoj poseti Srbiji izrazio posebnu želјu da ga poseti.

"Danas je naš grad posetio veliki glumac, a još veći čovek, istaknuti prijatelј naše države i naroda. Zahvalan sam što je u vrlo zauzetom rasporedu našao vremena da poseti Novi Sad i što su brojni mališani i naši sugrađani imaju priliku da vide tako poznatog glumca uz čije mnogobrojne akcione filmove smo odrastali. Gospodin Sigal je angažovan na mnogo polјa, pa je tako često zanemarena njegova aktivnost na humanitarnom planu. On je veliki humanitarac i predstavlјa ličnost na koju najmlađi, pa i svi mi možemo da se ugledamo. Zahvalјujemo mu što je posetu Novom Sadu iskoristio za druženje sa najmlađim Novosađanima", rekao je gradonačelnik i naglasio da su napravlјeni načelni dogovori za Sigalov povratak u Novi Sad na leto kada bi se Novosađanima predstavio kao muzičar.

Glumac je proveo malo vremena sa mališanima, popričao i fotografisao se sa njima uz nezaobilazno davanje autograma. Sigal, koji je majstor borilačkih veština i muzičar, rekao je da se nada povratku u Novi Sad u letnjim mesecima.

"Hvala svima na toplom dočeku u ovom prelepom gradu. Novi Sad krasi impozantna istorija i lepa arhitektura, kao i srdačni lјudi, a ja se nadam svom povratku u grad na leto. Radujem se predstavlјanju publici na koncertima, ali i druženju i opuštanju sa Novosađanima", rekao je Sigal.
(Anadolu Agency) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.