8.1.2016. 10:37
0
Detalji samoubistva i ubistva u Zagrebu: 50-godišnji muškarac skočio sa zgrade, u stanu pronađena tijela žene i djeteta
Pedestogodišnji muškarac skočio je jutros u 7,30 sati sa zgrade u Španskom u Zagrebu i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u njegovu stanu nađeni se mrtvi žena i dijete te ozlijeđena starija osoba, izvijestila je na mjestu događaja zagrebačka policija.

Muškarac je u 7,30 sati u Ulici Milana Rešetara 44 počinio samoubojstvo skočivši sa četvrtog kata. U njegovu stanu pronađena su tijela žene (1984.) i dijeteta (2012.), te ozlijeđena starija osoba (1931.) koja je prevezena u bolnicu Sveti Duh. 

Muškarac koji je skočio sa zgrade je na putu prema bolnici preminuo u kolima Hitne pomoći, izjavila je novinarima voditeljica Službe za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke Mirela Ban.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.