29.1.2016. 8:55
0
Drama na mostu u Beogradu: Skok u smrt!
Policija Srbije izvukla je jučer iz vode muškarca srednjih godina nakon što je pokušao da se ubije skokom sa Starog železničkog mosta u Beogradu! Nažalost, nesretni čovjek je nešto kasnije u bolnici podlegao povredama.
Samoubica je skočio u rijeku u 13.27, a nakon spasavanja prevezen je u Urgentni centar. Njega su odmah izvukli policajci koji patroliraju rijekom. Iz ove službe kažu da je nesretni čovjek, nakon izvlačenja iz vode, bio u šoku, piše Alo.

- Od šoka nije mogao ništa da kaže, tako da još ne znamo zašto je skočio s mosta - naveli su juče novinarima iz rečne policije.

Čitavu dramu posmatrali su i prolaznici, među kojima je bio Lazar Obradović, koji je svojim fotoaparatom zabilježio taj dramatičan trenutak, piše Alo.

- Dok sam šetao kejom primjetio sam čovjeka koji stoji na vrhu mosta. Nisam mogao da povjerujem da je uspio tu da se popne, a kamoli da će odatle i skočiti! Primjetio sam da se jednog trenutka okliznuo, ali je uspio da se zadrži na metalnoj konstrukciji. Tada sam se ponadao da će odustati od namiere. Međutim, on je ubrzo skočio na glavu u rijeku. Sve sam to gledao bez daha dok sam fotografisao. Osjećaj koji nikada neću zaboraviti. Borba između života i smrti - priča nam Obradović.
 
(Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.