25.2.2016. 16:17
4
Tvrdi da je u pilećim prsima koje je kupio u Konzumu našao crva, nakon reklamacije mu vratili novac
Nakon crva u Milka čokoladi koja je navodno kupljena u Konzumu na Otoci, crv se sada pojavio u pilećim prsima koje su također kupljene u Konzumu, barem tako tvrdi čitatelj Indexa.

Naime, on tvrdi da je jučer u Zagrebu kupio pileća prsa, a iako na fotografijama ne izgleda da je u pitanju crv, novac mu je vraćen nakon što je meso odnio u Konzum na reklamaciju. 

"Meso bilo na akciji, interesuje me kvaliteta mesa koje prodajete? Na akciji je upravo zato što očito ne prolazi sanitarnu kontrolu? Biste li Vi i Vaša djeca konzumirala takvo meso?", napisao je kupac u upitu koje je poslao Konzumu. 

"Na police stavljamo meso za koje se nadamo da ćete uvijek biti zadovoljni te koje će imati sva svojstva koja ga čine zdravim. Žao nam je ako se potkrade greška, no upravo Vaš trud da nam se javite i komentarišete Vaša iskustva smatramo izrazito važnim u poboljšanju naše općenite usluge. Voditelj mesnice  je ispravno napravio što Vam je vratio novac, vjerujemo da je to napravio uljudno i uz objašnjenje da ovaj proizvod šaljemo na daljnju analizu. Vezano uz akcijske artikle, oni se odabiru prema raznim parametrima, no sigurnost zdravlja naših kupaca nikad nije dovođena kao faktor odlučivanja pri stavljanju proizvoda na povoljnu akcijsku ponudu", odgovorili su mu iz Konzuma te dodali kako su fotografije proslijedili nadležnima za kvalitetu mesa.

Proizvođač mesa je Perutnina, ali kupac nije uspio saznati koliko je dugo meso stajalo na policama.

(Foto: Index.hr) 

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.