6.3.2016. 10:43
0
Nevrijeme u Hrvatskoj: Poplave, vjetar i ogromni valovi
Olujni udari juga i nizak pritisak zraka sinoć su pogodovali visokoj plimi koja je poplavila dijelove obale Istre i Kvarnera, prenosi novinska agencija Patria.

U 22 sata najteže je bilo u Voloskom, gdje je more poplavilo cestu, a prema prvim izvještajima sa terena ima velikih šteta. Mještani koji su se zatekli u blizini rekli su da ovakvo jugo dugo ne pamte.

Visoka plima nije poštedjela ni zapadnu obalu Istre. Cesta preko Antenala je bila zatvorena, dok se otežano vozilo i dijelovima ceste kroz Zambratiju, gdje je more izbacilo kamenje, javlja Istramet.

Jučerašnji dan obilježilo je i olujno jugo na području Istre i Kvarnera.

Patria / Video: IstraMet

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.