7.4.2016. 19:58
0
Zoran prišao Jeleninom grobu i viknuo: Jeco, pusti me kod tebe!
Majka Zora Krsmanović na sahrani Jelene Marjanović je stajala sve vrijeme kod sveštenika, dok je muž Zoran Marjanović stajao uz svog oca, nedaleko od nje, piše Telegraf.

Kada su krenuli da spuštaju u raku bijeli kovčeg u kojem je tijelo ubijene pjevačice, Zoran je prvo šuteći posmatrao sahranu, a onda uz suze jauknuo:

– Jeco, pusti me kod tebe!

S druge strane, majka, koju dva muškarca pridržavaju, skrhana bolom nije mogla da dođe sebi:

– Sine moj, gdje ćeš, kako će majka bez tebe, ja idem dole, pusti me! Šta će sad tvoja Janjica, srećo moja mila?

Kada su spustili kovčeg s tijelom u raku, Zoran je šutke stajao, a majka Zorica je molila da je ne zatrpavaju.

– Jao Jeco, oči moje, ko mi te ubi, koje spustio ruku na tebe?

Prema saznanjima Telegrafa, sahrani nije prisustvovala Jelenina kćerka Jana, a osim porodice i prijatelja, pjevačicu je na vječni počinak ispratio i veliki broj poznatih ličnosti sa domaće estrade.

Podsjetimo, Jelena je nestala u subotu kada je otišla na trčanje na nasip u naselju Crvenka, a njeno beživotno tijelo pronađeno je 20 sati kasnije.

Inače, u toku dana policijski inspektori su nakon pretresa jedne kuće u Crvenki, priveli mladića I. R. i odveli ga u svojstvu građana na ispitivanje, ali nije osumnjičen.

(Merima Druškić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.