12.4.2016. 8:32
0
Ispovijest kćerke ubijene pjevačice: Dogodilo se nešto strašno
Dogodilo se nešto strašno - ovo je jedina rečenica koju je petogodišnja Jana, kćerka svirepo ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), izgovorila u policiji u prisustvu psihologa i odmah je zaplakala, saznaje Kurir.

Inspektori beogradske policije koji rade na rasvjetljavanju ovog zločina preko baznih stanica provjeravaju gdje se ko iz njenog nabližeg kruga nalazio neposredno pošto je Jelena nestala jer i dalje sumnjaju da porodica nešto krije, a da je ubica imao najmanje jednog pomagača. Sagovornik iz istrage otkriva da su s Janom veoma kratko razgovarali dva dana pošto je Jelena ubijena.

- Nismo mogli mnogo podataka da dobijemo od djevojčice. Dijete od pet godina nema predstavu o vremenu, ne zna koliko je to deset minuta, a koliko sat, ne može da potvrdi kad je Jelena otišla da trči, koliko je bila s njima... - priča izvor Kurira.


Anesa Agović
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.