20.4.2016. 13:33
0
Auto Marjanovića snimljen u punom gasu na dan Jeleninog ubistva
Policija je u sklopu istrage ubistva brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, uzela snimke sa sigurnosnih kamera iz prodavnice u borčanskom naselju Crvenka.

Na snimku od subote kada je Jelena nestala se vidi jurnjava automobila Marjanovića. Snimci su odnijeti na dalje ispitivanje, kako bi se utvrdilo u koje tačno vrijeme su se pojavljivali.

Ispitaće se i ko je još prolazio putem u Crvenki, u nadi da će pronaći dokaz koji bi mogao dovesti do rješavanja slučaja koji je potresao čitavu Srbiju.

Takođe, policija sumnja da je u ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) umješana i jedna žena, čiji se identitet zasad ne otkriva, saznaje Kurir.

U okviru istrage zločina u kojem se dosad sumnjalo na tri člana ove porodice izvršen je i pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pjevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se provjerava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve.

Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima s porodicom Marjanović.

- Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odnijeli neke stvari, gledali su stan... Ona se tada prijateljima požalila: "Ju, zar i meni da pretresu stan!".

Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno, ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć - otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića.

(Merima Druškić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.