29.4.2016. 15:45
0
Bivši bokser u saobraćajnoj nesreći izgubio majku, suprugu i kćerku
Bivši bokser iz Novog Pazara Amel Šipčanin izgubio je u sinoćnjem udesu kod Sjenice majku Ajku (50), suprugu Binaidu Muratović (26) i dvogodišnju kćerkicu Lejlu, dok je on teško povrijeđen.

- Njih četvoro se nalazilo u “zastavi 101” koja se u mjestu Jaćimovo kamenje, na dionici puta od Štavlja ka Sjenici, direktno sudarila sa vozilom “VW passat” kojim je upravljao A.K. Od siline udara Ajka, Binaida i mala Lejla su nastradale na licu mjesta, dok je Amel teško povrijeđen – saznaje Blic u policiji.

On je hitno prebačen u Zdravstveni centar u Užicu gdje je smješten na intenzivnoj njezi Odjeljenja hirurgije.

- Pacijent je primljen sa višestrukim prelomima i životno ugrožen. Nakon intervencije ljekara, njegovo stanje je trenutno stabilno i konstantno se prati – izjavila je portparolka ove zdravstvene ustanove Danijela Milićević, prenosi Avaz.

A.K. je u sudaru zadobio lake tjelesne povrede, a nakon ukazane pomoći, saslušan je u policiji i po odobrenju nadležnog tužilaštva određen mu je pritvor do 48 sati.

- Zadržavanje je određeno zbog mogućeg uticanja na svjedoke, kao i u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka i reakcije javnosti – objašnjava Nurija Rožajac, osnovni javni tužilac iz Sjenice.

Osim A.K, u “pasatu” su se nalazile još dvije osobe. Njegov brat E.K. zadobio je teške tjelesne povrede i transportovan je u užičku bolnicu gdje je zbrinut na Ortopediji i nije životno ugrožen.

Treći putnik, K.Z. je iz udesa izašao nepovrijeđen.

Među rođacima i prijateljima Šipčanina vlada muk. Niko nije spreman da govori o tragediji koja ih je zadesila.

Samo se nadaju da će se Amel oporaviti i da njegova druga kćerkica Nejla (4) neće odrastati bez oca i majke.

- Sva sreća pa ona nije bila sa njima u automobilu - kratko su prokomentarisale komšije.


Anesa Agović

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.