10.5.2016. 22:12
0
Ispovijest Jelenine majke: Da znam ko je ubica mog djeteta, ne bih čekala da mu drugi presudi
- Da znam ko je ubica mog djeteta, ne bih čekala da mu neko drugi presudi... A kada nađu tog monstruma, pričat ću vam sve o mojoj Jeci, o njenom životu...

Majka zvjerski ubijene pjevačice Jelene Krsmanović šutila je 40 dana. Sada, dok sprema kćerki pomen, u svojoj prvoj ispovijesti otvorila je dušu za „Blic“.


Teško govori. Malo-malo pa joj se oči napune suzama. U crnini, na pragu svoje kuće, napominje nam da više nema šta da izgubi. Pogled prepun tuge i bola. Kaže, posebno je bole izmišljotine koje čita o navodnoj svađi sa Jeleninim mužem Zoranom.

- Idem kod njega svaki dan da vidim moju Janu. Ni njemu, jadnom čovjeku, nije lako. Znam koliko mu je teško. Ostao je sam sa djetetom, jer mu je neko ubio ženu. Jana pita stalno za mamu, a on mora da smišlja šta će joj i kako reći. U svom bolu mora da ostane jak zbog nje - drhtavim glasom priča Zorica Krsmanović.

Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Njeno tijelo pronađeno je dan kasnije, u kanalu pored nasipa.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.