25.5.2016. 9:11
0
Muž u Srbiji prijavio ženu da ga je udarila čekićem u glavu, majka je brani riječima "Nije nikome nanosila veće povrede, mene je gurnula niz stepenice"
Tužilaštvo u Vladičinom Hanu odredilo je pritvor Dragani Jenačković (38) iz Surdulice jer je čekićem više puta udarila svog muža Miroslava (38) u glavu, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kako saznaje Kurir, protiv Dragane je u posljednjih nekoliko godina zbog nasilja u porodici podneto više krivičnih prijava. Nasilje u porodici policiji su prijavljivali njeni otac i majka, komšije, a posljednje nasilje prijavio je muž Miroslav.

- Ovo je drugi put da me napada. Nadam se da Dragana neće da me ostavi poslije ovoga, jer sam je ja prijavio - priča Miroslav.

Miroslav i Dragana su u braku tri godine i imaju dvogodišnjeg sina.

Dragana je, prema riječima njene majke J. J. (63), 2003. imala udes u kojem je zadobila ozbiljne povrede lica.

- Nije nikome nanosila neke veće povrede. Mene je prošli put gurnula niz stepenice. Lijekovi i alkohol su bili okidač - priča Draganina majka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.