29.5.2016. 19:39
0
Gaf Milana Bandića: Izjavio da je danas najlakše mrtvim hrvatskim braniteljima
„Da su tu, ne bi im bilo svejedno da vide kako je ova Hrvatska očerečena, razjedinjena, kako ovaj raštimani orkestar svira“, pojasnio je gradonačelnik Zagreba

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je u povodu Dana branitelja položio vijenac na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, piše N1.
 
Gradonačelnik Bandić je iskoristio priliku da u razgovoru s novinarima prokomentira aktualnu političku situaciju te vjerojatnost prijevremenih izbora.
 
„Braniteljima je najlakše, oni su otišli. Da su tu, ne bi im bilo svejedno da vide kako je ova Hrvatska očerečena, razjedinjena, kako ovaj raštimani orkestar svira. No na nama je da ne odustajemo’, izjavio je Bandić na zagrebačkom groblju Mirogoj.
 
„Ja sam za izbore, ali ne odlučujem ja o tome, ako se može riješiti – može, ako ne – ne, ovo natezanje više nema smisla, ovo se već pretvara u Big Brother“, dodao je Milan Bandić.
 
Milan Bandić je pozdravljen ovacijama na jučerašnjem Općem saboru HDZ-a, gdje je Karamarku poručio da građani od njega očekuju odgovornost te poručio da građani očekuju rezultate, a ne isprazna obećanja, prenosi Net.hr.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.