22.6.2016. 18:10
0
U sudaru u Hrvatskoj povrijeđeno sedam osoba
Sedam osoba, od kojih je petero Poljaka, povrijeđeno je u srijedu rano popodne u sudaru ličnog vozila šibenskih registracijskih oznaka i poljskog kamp-automobila na županijskoj cesti u općini Bilice, kod naselja Lugovići.
U automobilu šibenskih registracijskih oznaka su bile dvije osobe, a u kamp- vozilu peteročlana porodica iz Poljske.  Kako se doznaje, u sudaru su povrijeđeni svi putnici iz oba automobila,  a među povrijeđenima ima i djece. Prevezani su u šibensku bolnicu.

 Policija nije dovršila očevid pa još nisu poznati uzroci sudara. Očevici  navode kako je došlo do izravnog sudara poljskog i šibenskog vozila.

(Fena)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.