25.6.2016. 18:00
0
"Jelena je mjesec dana prije ubistva došla kod mene, jer se žestoko posvađala sa Zoranom i željela je da se razvede"
Brutalno ubijena pjevačica Jelena Marjanović pobjegla je kod prijateljice, svega mjesec dana prije ubistva, zbog žestoke svađe sa suprugom Zoranom, kojeg je navodno namjeravala da ostavi, piše srbijanski Alo.

Piše: Haris Ahbabović

Njena drugarica, koja je insistirala na anonimnosti, kaže da je Jelena razmišljala o razvodu, ali da je uvijek odustajala zbog kćerke.

- Došla je kod mene, otprilike 20 dana uoči ubistva. Bila je veoma uznemirena i pričala je nepovezano. Trebalo joj je dosta vremena da se sabere i ispriča mi šta se dogodilo. Povjerila mi se da joj je Zoran poslije svadbe obećao da će se odvojiti od roditelja i da će živjeti sami, ali da je poslije Janinog rođenja to stalno odlagao. Ona je insistirala na tome, jer joj je sve više smetala stalna gungula u kući i brojni klijenti koji su dolazili kod njene svekrve Zorice. Koliko god da je ljubav između nje i Zorana bila jaka, on nije htio da napusti roditelje. Pitanje je da li su oni vršili pritisak na njega ili je mislio da će se zamjeriti majci i ocu ako ode iz Borče - kaže Jelenina prijateljica i otkriva da je pjevačica te noći prespavala kod nje, piše Alo.

- Isključila je mobilni telefon jer ju je Zoran neprekidno zvao i provjeravao gdje je otišla. Nikome nisam pričala o tome jer nisam htjela da se zamjeram Zoranu, sa kojim sam ranije sarađivala. Ujutru mi je rekla da mora da se vrati kući zbog kćerke. Poslije toga se nismo vidjele jer smo obe imale mnogo obaveza, ali smo razmjenjivale poruke. Kada sam je pitala da li su izgladili sukob, tvrdila je da je sve u najboljem redu - kaže Jelenina prijateljica.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.