25.8.2016. 21:16
0
Potresne riječi Jelenine kćerke: Ja sam već porasla, a mame još nema
Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, za “Kurir” kaže da gubitak supruge i dalje teško podnosi, a da je najteže njihovoj petogodišnjoj kćerkici Jani…

"Jana još uvijek ne zna da joj je majka ubijena. Za nju se mama, koja joj iz dana u dan sve više nedostaje, izgubila u travi… Teški su to momenti za sve nas. Zapitkuje kad će mama da dođe, nedavno je stala pred ogledalo i rekla: “Evo, ja sam već porasla, a mame još nema.”

“Radimo jedino što možemo, trudimo se da više vremena provodi sa svojim vršnjacima”, kaže očiju punih suza Zoran Marjanović, i dodaje da porodici ništa ne preostaje nego da čekaju da policija otkrije ubicu.

Njegovu priču potvrđuje majka ubijene srbijanske pjevačice Zorica Krsmanović, koja takođe kaže da Jani mama sve više nedostaje.

“Prije neki dan se probudila i rekla mi da je sanjala kako je našla mamu. Ništa nisam mogla ni da je pitam ni da joj kažem. Nadam se samo da će taj monstrum platiti svu bol i sve suze koje je moje unuče za majkom isplakalo”, kaže Zorica.

Nakon stravičnog zločina, djevojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.

“Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila”, tim riječima je petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka.

Inače, pedagog koji je razgovarao sa djevojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika je zaključio da je njegovana, vaspitana i pametna.

(Kurir/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.