12.9.2016. 13:36
0
Svekrva svirepo ubijene pjevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente
U istrazi koja je pokrenuta protiv Zorice Marjanović, svekrve ubijene srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), zbog sumnje da se bavila nadriljekarstvom policija će na saslušanje pozivati njene klijente, a na listi potencijalnih svjedoka su i mnogi pjevači, glumci i političari, koji su tražili pomoć od nje, ali i jedan aktuelni član Vlade.

Srbijanskoj policiji će posao dodatno olakšati rokovnik i bilješke koje je Zorica vodila 20 godina, a koje je policija zaplijenila prilikom pretresa kuće Marjanovića, piše “Informer“…

“Sva ta poznata imena se nalaze u Zoričinim spisima, koji su sada u rukama policije. U oduzetom materijalima su i pisma koja su klijenti slali Zorici, a ona je vodila evidenciju o svojim mušterijama, problemima koji ih muče, kao i koliko su novca dali.

Zbog toga će tužilaštvo pozivati sve Zoričine mušterije na razgovor, kako bi se utvrdilo da li im je zaista pomogla u vezi sa njihovim problemima ili je te ljude samo dovodila u zabludu“, kaže izvor iz istrage.

Inače, među onima koji su javno priznali da im je Zorica pomogla svojim “mađijama” nalazi se i srbijanska pjevačica Nada Topčagić, koja je javno tvrdila da je Jelenina svekrva “prava iscjeliteljka” i da nema veze sa vradžbinama i gatanjem.

“Prije 20 godina mi je izliječila donji stomak. Ali nedavno su me mnogo boljeli glava i vrat, pa nisam znala šta da radim. Za Svetog Arhangela sam bila na slavi kod Marjanovića, a ona mi je pred svim gostima stavila ruku na vrat, a drugu na ikonu. Bukvalno me je bol prošao za pet minuta“, tvrdila je Topčagićka, koja je inače kućna prijateljica Marjanovića.

Nada je ispričala i da je Zorica „izliječila” i kičmu njenom suprugu. Oni nisu jedini koji su se hvatali za slamku spasa kada im je zdravlje bilo ugroženo. I poznati TV voditelj Dejan Deki Pantelić, koji je godinama vodio bitku s rakom, javno je priznao da je išao po pomoć kod Zorice.

“To je jedna divna porodica, koja je meni mnogo pomogla. Poznajem ih više od 20 godina. Zorica je divna žena puna dobrote, sa željom da pomogne ljudima, a na nama je da vjerujemo da to i može. Poznajem i njenog supruga, Vladimira, koji je takođe divan čovjek, i njihove sinove Miloša i Zorana. Oni su zaista divni ljudi. Nažalost, Zoranovu suprugu Jelenu vidio sam samo jednom i mnogo mi je žao što se to dogodilo. Vjerujem u našu policiju i pravosuđe i da će naći čovjeka koji je mogao da nanese nenadoknadiv bol toj predivnoj porodici. Iskreno saučešće i ako mogu na neki način da im pomognem, ja im stojim na raspolaganju“, rekao je medijima Dejan Pantelić.

On nije želio da govori više o ovoj temi, kao ni o tome da li će se odazvati pozivu za svjedočenje.

Krili se iza Zorana i Jelene

Naši sagovornici navode da su mnoge poznate pjevačice dolazile Zorice Marjanović da ih liječi od kojekakvih boljki, ali i ljubavnih, porodičnih i drugih problema.

“Uglavnom su među njima pjevačice, koje su kod Zorice išle po preporuci. Zgodno im je bilo i što su Zoran i Jelena komponovali pjesme, pa su mogli da maskiraju dolazak. Ima onih koji su govorili da im je Zorica pomogla“, rekao je sagovornik.

(Informer/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.