18.9.2016. 14:16
0
Crnogorska policija uhapsila državljanina Albanije: Pokušao prenijeti 40 kilograma skanka preko Crne Gore
Crnogorska policija uhapsila je državljanina Albanije M. G. (27) iz Drača na graničnom prelazu Božaj, kada je pokušao da preko Crne Gore prenese 40 kilograma skanka radi dalje prodaje u zemljama okruženja, javlja Anadolu Agency (AA).

Službenici Uprave carina i Uprave policije su u njegovom terentnom motornom vozilu italijanskih registarskih oznaka otkrili 38 pakovanja ukupne težine od oko 40 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. 

"Lice koje je prevozilo drogu je lišeno slobode zbog sumnje da je imalo namjeru da skank, radi dalje prodaje, prokrijumčari iz Albanije preko teritorije Crne Gore u zemlje okruženja", navodi se u zajedničkom saopštenju. 

Vozilo Albanca M. G. bilo je prazno, a analizom rizika je izdvojeno za kontrolu. 

"Carinski i policijski službenici su, koristeći specijalne alate, izvršili kontrolu teretnog motornog vozila, prilikom koje su uočene prepreke u podnom dijelu vozila gdje je otkriven specijalno izrađen bunker u kojem je pronađeno 38 pakovanja oblijepljenih PVC folijom braon boje. U pakovanjima se nalazila suva biljna materija tamnozelene boje za koju se posumnjalo da se radi o marihuani tipa skank", navodi se u saopštenju. 

M. G. je lišen slobode i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.