3.10.2016. 18:06
0
"Zaključao bi me u sobu i dva dana tukao i pržio, i to sve pred djecom"
Marija Ferizović (21) iz Kaluđerice koju je muž Ahmet Ferizović (40) brutalno mučio, ošišao na ćelavo, a potom obrijao obrve i isjekao trepavice, tvrdi da zna zašto je zlostavljana.
Ona tvrdi da je Ahmetova ljubavnica kriva što ju je muž maltretirao, kao i da je zbog nje, krenuo da je mrzi.

– Moj muž je imao švalerku koja mu je punila glavu da ga varam. On je zbog toga pobjesnio, zaključao me u sobu i dva dana me tukao, sjekao, pržio, i to sve pred našom djecom – ispričala je Marija za "Pink"

Nesretna žena koju je muž zvjerski mučio u iznajmljenom stanu u Kaluđerici kaže da se od početka trudila da mu udovolji.

– U njega je ušao neki đavo. On je mene varao. Znala sam da ima drugu i da mu ona priča sve najgore o meni. Čini mi se da je od tog trenutka počeo da me mrzi. Govorio mi je: “Vidi kako si debela”. Pretio mi je da ne smijem nikome da se žalim, jer će ubiti i mene i djecu.

Suprug ju je povređivao drškom od usisivača, drškom od metle, djeca su sve to gledala i pitala: “Mama, gde ti je kosa?” “Mama, je l' te boli?”.

Marija strahuje da će Ahmet izaći iz zatvora i da će tražiti nju i djecu, piše "Informer".

– Svaki dan počinje i završava se tim mislima. Šta da mu kažem ako me sretne na ulici, dođe ispred kuće? Kome da se obratim? – ispričala je Marija.

Ahmet je Mariju prošle nedjelje zaključao u stan i zvjerski se iživljavao nad njom sve do utorka ujutru. Kada je izašao na kratko iz kuće, Marija je razbila prozor i sve prijavila policiji.

On je pred tužiocem negirao optužbu.

(Alo/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.