5.10.2016. 21:41
0
Nova žrtva na crnogorskim cestama: Za dvije sedmice stradalo 12 ljudi
Crnogorski putevi odnijeli su danas još jedan život. U teškoj nesreći na putu Podgorica-Cetinje poginuo je član Auto-moto sportskog kluba "Lovćen" sa Cetinja Srećko Simović (28), dok je njegov sugrađanin G. M. (32) teško povrijeđen i u životnoj je opasnosti. Za proteklih 15 dana ovo je 12 izgubljeni život na crnogorskim cestama, javlja Anadolu Agency (AA).

Nesreće na crnogorskim cestama tokom avgusta, septembra i prvih dana oktobra postale su svakodnevnica. Dajana Motika Raonić (19) i M. R. (17) teško su povrijeđene sinoć kada ih je automobil udario na pješačkom prelazu kod Capital Plaze u Podgorici. Obje su prebačene u Klinički centar Crne Gore, gdje im se ljekari bore za život. I u Bijelom Polju danas je došlo do saobraćajne nesreće, kada je na pješačkom prelazu povrijeđena žena.

Nakon više izgubljenih života u saobraćaju tokom prethodnih dana, grupa građana Podgorice danas je u protestnoj šetnji poslala poruku nadležnim službama i svim učesnicima u saobraćaju da hitno treba preduzeti adekvatne mjere da se nivo bezbjednosti poveća.

Aktuelno stanje u saobraćaju, večeras je komentarisao i crnogorski premijer Milo Đukanović. On je poručio da je država spremna da riješi ovaj problem.

"Mi danas govorimo o očigledno neodgovornom ponašanju ljudi koji se upuštaju u smrtonosne avanture na crnogorskim cestama i proizvode katastrofalne posljedice kojih smo svjedoci. To je za nas opomena i nema sumnje da ćemo povući sve poteze, koje mora da povuče odgovorna država. Moramo garantovati bezbjedno putovanje ljudima", istakao je Đukanović.

(Anadolu Agency)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.