13.10.2016. 22:22
3
Vučić o ilegalnom boravku dvojice policajaca u Potočarima: Smeta vam što je neko pokušao da zaštiti moju bezbjednost
FOTO: Tanjug/AP
Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić smatra da bi bilo normalno da su uhapšeni vinovnici napada na njega na komemoraciji u Potočarima 11. jula prošle godine.

Vučić je na konferenciji za novinare u Nišu poručio da ne vidi smisao pokretanja priče o ilegalnom boravku dvojice policajaca u Potočarima, gdje je napadnut tokom komemoracije. 

"Valjda neko u civilu ima pravo da dođe na nečiju teritoriju, valjda nećete da zabranite ulazak građanima Srbije, smeta vam što je neko pokušao da zaštiti moju bezbjednost", istakao je Vučić. 

On je naveo da to jedino može da shvati kao poruku - mi smo htjeli da vas ubijemo, a vi ste nam to pokvarili, prenose beogradski mediji. 

"Čestitam im na tome ako su sami smislili, ne znam da li su to sami smislili ili im je neko pomogao", rekao je Vučić. 

(SRNA)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.