27.10.2016. 15:37
0
Sin unajmio trojicu plaćenika da mu ubiju oca!
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu sprečili su pokušaj ubistva i uhapsili R. M. (38), sa područja Srbobrana, zbog sumnje da je angažirao tri osobe da ubiju njegovog oca.

Sumnja se da je trojicu mještana Srbobrana i Savinog Sela, R. M., od početka oktobra, iz koristoljublja, podstrekavao na krivično djelo, isplatio im izvjesnu sumu novca i kupio automobil, prenosi Avaz.

Osumnjičenom R.M. određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo podstrekavanja na teško ubistvo, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Protiv trojice, koje je R.M. podstrekavao na krivično djelo, bit će podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neprijavljivanje pripremanja krivičnog djela, prenosi Avaz.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.