27.10.2016. 17:25
0
Skoplje: Profesor u srednjoj školi pretukao učenika na času
Profesor u jednoj srednjoj školi u makedonskom mestu Kičevo na času je pretukao učenika, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije.
Kako se navodi, profesor srednje škole Drita, S. S. je juče na času fizički napao učenika koji se javio da odgovara i nanio mu vidljive povrede.

"Kada se učenik javio da odgovara profesor je počeo da ga šamara, udara pesnicama i šutira po glavi, licu i tijelu, nanoseći mu vidljive povrede (modrice i otoke), koje su konstatovane i sanirane u Medicinskom centru u Kičevu", saopštila je policija.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.