22.11.2016. 17:47
0
Instruktorica fitnesa, koja je upucana umjesto svog momka, i dalje u teškom zdravstvenom stanju
Teodora Kaćanski (30), fitnes instruktorica iz Novog Sada, upucana je dok je preparkiravala automobil koji pripada njenom dečku Nenadu Steviću, prenosi Kurir.

Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, Teodora je upucana kada se dovezla sa momkom do zgrade u Somborskoj broj 8 u kojoj žive.

Stević je izašao iz auta i otišao u zgradu a djevojka je ostala da preparkira auto, kada ju je napadač, koji se vjerovatno krio i sve to vidio, upucao sa više hitaca.

Teodora je dalje je u teškom stanju i nalazi se na aparatima pod stalnim ljekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege novosadskog Urgentnog centra. Ljekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu, prenosi beogradski Kurir.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.