23.11.2016. 17:19
0
Autobuse čiste baš svaki dan: Nemam kartu, al’ imam gljivu
U ZET-u nikome nije jasno kako su gljive narasle u čistom busu. Možda se radi o pričuvnom kapacitetu koji inače nije u prometu, ali to, naravno, ne opravdava prizor, kažu u ZET-u

Okrenuo sam se jer mi je puhalo u leđa s prozora. Shvatio sam da je razvaljen. Ali to nije bilo sve – u kutu je rasla gljiva, rekao nam je čitatelj Filip Karlo Šarić (22).

U utorak se vozio Zagrebom u autobusu broj 269 na relaciji Borongaj – Sesvetski Kraljevec.

– Prljavštine je bilo posvuda. Nije ni čudno da je onoliko gljiva uspjelo izrasti. One su živi dokaz o tome kad je zadnji put netko počistio taj autobus – zgrožen je čitatelj. Fotografiju gljiva iz autobusa poslala nam je i čitateljica koja je bila u autobusu 234 koji vozi na relaciji Glavni kolodvor – Lanište. Radi se o istom autobusu koji vozi na različitim relacijama. Zgrožen je bio i Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a, piše 24sata.

d9ef9ca666c8e79070e0

– Odmah nakon zaprimanja informacije koja nas je izrazito neugodno iznenadila utvrđujemo o kojem je vozilu riječ, povlačimo ga iz prometa te započinjemo s internim postupkom koji će utvrditi odgovornost i okolnosti propusta. U ovom trenutku nije nam jasno kako se takva situacija mogla dogoditi jer se vozila čiste svakodnevno, a intenzivnije na tjednoj bazi. Možda se radi o pričuvnom kapacitetu koji inače nije u prometu, ali to, naravno, ne opravdava prizor. Izražavamo iskreno žaljenje – rekao je Jurić.

(Merima Druškić/24sata)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.