30.11.2016. 12:44
1
Srbija: Sin političara drogiran, pa silovan, osam muškaraca se iživljavalo nad njim
Nakon seksualnog zlostavljanja sina jednog poznatog političara u kom su učestvovala osmorica muškaraca otpočela je velika akcija hapšenja dilera u Srbiji.
Prošle sedmice uhapšena je grupa koja se sumnjiči za prodaju sintetičkih droga.

Kako piše “Kurir”, svemu je prethodila prijava političara, kome je navodno sin silovan upravo uz upotrebu ovog narkotika.
 
– Mladića koji ima oko 18 godina napala je grupa od osam muškaraca. Navodno su svi imali seksualne odnose sa tinejdžerom koji nisu bili na dobrovoljnoj bazi. On je bio omamljen drogom GHB, a kada je došao svijesti i shvatio šta mu se dogodilo, počeo je njegov pakao – otkriva izvor tog lista.
 
– Hakovali su sve njegove profile na društvenim mrežama za upoznavanje. Nastavili su da mu prijete na sve načine da ih ne bi prijavio. Čak su mu prijetili da ne smije ništa da ispriča. Pokušavali su da izvuku i materijalnu korist, ali je tinejdžer sve ispričao ocu, koji je potom incident prijavio policiji – kaže isti izvor.

Međutim, četvorka koja je uhapšena prošle sedmice ne dovodi se u vezu s ovim silovanjem.
 
– Uhapšeni mladići se ne sumnjiče za silovanje, a ispituje se da li su oni prodali narkotike muškarcima koji su napali tinejdžera – tvrdi izvor.
 
(Dnevni avaz/Alen Avdić)
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.