12.12.2016. 13:29
0
Uhapšena tri Albanca, zaplijenjeno 56 kilograma Skanka
Crnogorska policija otkrila je u jednom automobilu u mjestu Božaj, na granici sa Albanijom, oko 56 kilograma skanka i uhapsila tri lica zbog sumnje da su prokrijumčarila drogu iz Albanije.

 Crnogorska policija otkrila je u jednom automobilu u mjestu Božaj, na granici sa Albanijom, oko 56 kilograma skanka i uhapsila tri lica zbog sumnje da su prokrijumčarila drogu iz Albanije.

"Zaustavljen je i kontrolisan automobil `golf` albanskih registarskih oznaka kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.Š. /32/ iz Skadra, dok su se u vozilu kao saputnici nalazili E.Z. /23/ iz Skadra i E.H. /23/ iz Koplika. Ova lica su pokušala da pobjegnu, u čemu su ih spriječili policijski službenici", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije. 

Pregledom automobila, na zadnjem sjedištu i u prtljažniku pronađena su četiri džaka skanka, ukupne težine oko 56 kilograma. 

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvoidnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Ovo je druga veća pljenidba skanka za dva dana. 

Policijski službenici Regionalnog centra granične policije Bijelo Polje otkrili su u vozilu podgoričkih registarskih oznaka oko 40 kilograma skanka. Uhapšeno je lice koje je prevozilo drogu čiji su inicijali Z.R. /36/ iz Podgorice. 


(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.