16.12.2016. 12:00
0
Privedena trojica mladića zbog paljenja hrvatske zastave u Srbiji
Policija je privela trojicu mladića u dobi od 18 do 26 godina s područja Vukovarsko-srijemske županije, koje sumnjiči da su prošlog mjeseca u Kruševcu u Srbiji zapalili hrvatsku državnu zastavu tijekom utakmice prve srbijanske nogometne lige.

 Vukovarsko-srijemska policija u petak je izvijestila kako je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja te županije, pri čemu utvrđena saznanja upućuju na sumnju da su trojica mladića 19. studenoga u Srbiji zapalili zastavu Republike Hrvatske.

 Svi su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

 Tog 19. studenoga u Kruševcu se odigravala utakmica srbijanske nogometne Super lige između domaćeg Napretka i beogradske Crvene Zvezde, čiji su navijači zapalili hrvatsku zastavu.

 Hrvatski portali navode da su trojica privedenih pripadnici hrvatskog ogranka Zvezdine navijačke skupine Delija, koji su svoje nepoštovanje prema zastavi države u kojoj žive išli iskazivati njezinim paljenjem, i to dan nakon obilježavanja 25. obljetnice vukovarske tragedije. 

 Kažu i kako je istragom vukovarsko-srijemske policije bilo obuhvaćeno 15 osoba iz Hrvatske, koji su tog dana kao Zvezdini navijači bili na spomenutoj utakmici.

(Fena) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.