30.12.2016. 19:47
0
Automobil bio pun eksploziva: Eksplodiralo vozilo u Crnoj Gori, jedna osoba poginula
FOTO: CDM
U nesreći do koje je u četvrtak došlo u blizini Podgorice i u kojoj je poginula jedna osoba, tokom uviđaja je pored vozila Toyota Rav 4 pronađen jedan kilogram eksploziva, prenosi Kurir pisanje crbnogorskih medija.

Policija Crne Gore utvrđuje da li je do eksplozije došlo tokom prevoženja eksploziva u ovom vozilu, saopšteno je iz MUP Crne Gore.

Tokom vršenja uviđaja na licu mjesta gdje je danas nakon požžara i eksplozije sletilo vozilo, na stijenama kod korita rijeke Morača kod tzv. Krivog mosta u Podgorici, a kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, pored vozila podgoričih registarskih oznaka, na oko četiri do pet metara od vozila, pronađeno je desetak pakovanja vojnog eksploziva, težine oko jedan kilogram, navodi se u saopćenju.

Eksploziv koji je pronađen pored vozila se nalazio u kesi koja je djelimično nagorjela od požara u vozilu. Ova činjenica, kao i druge okolnosti utvrđene na licu mjesta, upućuju na to da je lice koje je smrtno stradalo u događaju, a koje je upravljalo vozilom prevozilo navedeni eksploziv.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.