19.1.2017. 10:52
0
Niš: Učenik poginuo tokom tuširanja, roditelji čuli dva jauka i pronašli njegovo tijelo na podu
Maturant niške Elektrotehničke škole "Nikola Tesla" Nikola Đ. /18/ poginuo je u svom domu od strujnog udara dok se tuširao, potvrdio je Srni direktor škole Nebojša Sokolović.

On je rekao da je Nikola bio primjeran mladić i da je svakodnevno putovao do škole iz sela Prva Kutina kod Niške Banje. 

Prema saznanjima Srne, Nikola je u utorak u večernjim časovima pošao da se tušira i ponio grijalicu. Nedugo zatim čula su se dva jauka, a ukućani su njegovo tijelo pronašli na podu. 

Nikola Đ. će danas biti sahranjen na seoskom groblju, a pored rođaka i prijatelja ispratiće ga drugari iz škole i razredni starješina. 

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.