24.1.2017. 12:55
0
U Crnoj Gori uhićena osoba zbog ubojstva Majde Juzbašić iz Banja Luke
Srbijanski državljanin N.Dž. (41) uhićen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je prije skoro 11 godina ubio Majdu Juzbašić u njezinom stanu u banjalučkom naselju Obilićevo, objavljeno je na službenoj stranici crnogorskog MUP-a.

Policija je navela samo inicijale uhićenog, a srbijanski su mediji objavili da je riječ o Novaku Džinoviću, koji je uhićen na osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol Sarajevo.

 Sumnja se kako je počinio kazneno djelo ubojstva 27.06.2006. godine, i to na način da je nakon svađe s M.J. u jednom stanu u Banjoj Luci, upotrebom noža zadao joj 20 uboda u predjelu grudi, vrata i ruke,  navodi se u priopćenju crnogorskog MUP-a.

Osumnjičenom je određen ekstradicijski pritvor po rješenju suca za istragu Višeg suda u Podgorici. Slijedi komunikacija između nadležnih organa dvije države radi ekstradicije te osobe.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.