1.2.2017. 9:19
0
Prijavljen policajac zbog fizičkog napada na osnovce
Podgorička policija identifikovala je policijskog službenika, čiji su inicijali B.A, koga su roditelji četiri učenika osmog razreda prijavili za fizički napad na njihovu djecu.

"Riječ je o B.A, policijskom službeniku Centra bezbjednosti Podgorica, zaposlenom na obezbjeđenju Osnovnog suda i Suda za prekršaje u Podgorici. Od njega je u policijskim prostorijama uzeta izjava na navedene okolnosti", saopšteno je iz crnogorske Uprave policije. 

Prijavljeni policajac je negirao da je fizički napao četiri učenika, navodeći da je odgurnuo jednog od njih i to nakon što su mu prethodno u prolazu uputili uvrede. 

U saopštenju se dodaje da je o svemu je upoznato Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, kojem je na ocjenu i mišljenje dostavljena kompletna dokumentacija, ukljućujući izjave dječaka i policijskog službenika. 

"Uprava policije oštro osuđuje bilo kakvo nasilje, a posebno nad maloljetnim licima. Policijski službenici sa pažnjom, blagovremeno i profesionalno postupaju u ovim predmetima da bi se utvrdilo tačno činjenično stanje i sve okolnosti u vezi sa prijavljenim događajima", dodaje se u saopštenju. 


(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.