3.2.2017. 15:20
0
Četiri minute šutnje Ivana Pernara za mlade koji napuštaju Hrvatsku
Ivan Pernar je došao za govornicu u Saboru te šutio četiri minute u ime svih mladih koji su napustili Hrvatsku. "Iskoristi ću 4 minute za šutnju za sve mlade koji su napustili našu zemlju", kazao je. I zašutio.

Sabornicom je zavladao muk.

Nakon dvije minute šutnje, Stevo Culej je počeo puštati melodiju himne s mobitela, a Željko Reiner ga je upozorio da ne ometa Pernara.

"Ja vam se iskreno zahvaljujem jer mislim da ste dali poantu ovom današnjem prijepodnevu. Ja molim sve kolege da se uistinu zamisle i da se podsjete da raspravljamo o zakonu o autorskom pravu", zaključio je Reiner.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.