5.2.2017. 13:51
1
Mačka jela glavu mrtvog gazde
Muškarac D. B. (64) iz sela kod Surduliceu Srbiji pronađen je mrtav u svojoj kući, a njegovo tijelo počela je da jede mačka koju je čuvao

Kako je rekao Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave Vranje, D. B. je umro prirodnom smrću.

Izvršen je uviđaj, utvrđeno je da nema tragova nasilja na tijelu. D. B. je živio sam, pronašle su ga komšije i obavijestile policiju – kaže Stamenković, piše “Blic“.

D. B. je ranije živio u blizini Beograda, razveden je i ima dvoje djece. Zaselak Velkovi u Klisuri, gdje se vratio na roditeljsko imanje, slabo je naseljeno, pa su udaljene komšije po pozivu njegove sestre iz Beograda otišle do kuće da vide zašto se ne javlja na telefon.

Prema navodima žitelja Klisure, prizor koji su mještani zatekli u kući bio je kao iz horor filmova.

Kada smo otvorili vrata, vidjeli smo telo D. B. koji je mrtav ležao pored kreveta, a mačka je bila pored njega. Mačka je izgrizla leš, najviše rana bilo je na licu – kaže komšija nesretnog čovjeka.

Niko u selu ne zna kada je D. B. umro i koliko dana je ležao nepomičan u jednoj od prostorija porodične kuće.


(Admir Oručević)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.