18.2.2017. 18:57
0
Tragedija u Srbiji: Ubio svoju bivšu suprugu, a nakon toga sam sebi pucao u glavu
Dalibor Jovanović (37) iz sela Drenovac kod Žitorađe u Srbiji ubio je iz pištolja bivšu ženu Jelenu Jovanović (32) iz Šarlinca, a zatim izvršio samoubistvo. Supružnici su preminuli na licu mjesta, a uzrok tragedije najvjerovatnije je razvod braka, koji Dalibor nije mogao da preboli, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Kako prenosi Kurir, Jovanović je u četvrtak oko 16 časova izvršio zločin pištoljem svog djeda, a oružje je pronađeno na mjestu tragedije.

- Dalibor je prvo ubio ženu hicem u glavu, pa je pucao sebi u sljepočnicu. U tom trenutku nikog nije bilo u okolini jer su sišli s glavnog puta na seoski, koji vodi ka divljoj deponiji - priča izvor Kurira.

Pretpostavlja se da je Jelena na sastanak s mužem najvjerovatnije došla biciklom, pošto je njeno tijelo pronađeno na putu pored dvotočkaša, a tijelo njenog supruga nekoliko stotina metara dalje, u šipražju pored iste staze i nedaleko od parkiranog Yuge.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.